Boeketten & Bloemstukken

Fleurieus heeft een uitgebreid assortiment aan prachtige seizoensbloemen. Iedere dag worden er verse bloemen aangeleverd vanaf de veiling. Wij garanderen verse bloemen zodat je lang van een prachtig boeket of bloemstuk kunt genieten. Stel zelf een boeket samen in onze winkel in Gilze als een cadeau of verwen jezelf met bloemen uit het seizoen. We hebben een compleet assortiment aan verschillende bloemen. 

Heb je nog een lege vaas staan? Deze vullen we graag voor je op. Of twijfel je over een bloemstuk voor je woning of op kantoor? Wij denken graag met je mee. Geen zin of tijd om regelmatig aan een nieuw boeket te denken? Ons bloemen abonnement voorziet je met regelmaat van verse bloemen. 

 

Boeketten

Bloemstukken

Verzorgingstips

Boeketten

Boeketten zijn er in alle soorten, maten en budgetten. Denk aan trendy veldachtig boeken met verschillende kleuren of juist klassiek in één kleur. Of laat je verrassen met bloemen uit het seizoen.

In de winkel is er keuze uit diverse boeketten die wij al gebonden hebben, maar het is geheel vrij om een boeket geheel naar wens te laten samenstellen. 

Met regelmatig een nieuw boeket laten bezorgen of ophalen? Bekijk dan eens ons bloemen abonnement. 

Bloemstukken

Laat een mooi bloemstuk geheel naar jouw wensen op maat maken. Een prachtig pronkstuk in het interieur of op kantoor. Wil je een mooi bloemstuk cadeau doen? We hebben wekelijks mooie bloemstukken staan, aangepast aan het seizoen. Bloemstukken voor een langere periode zijn mogelijk met mooie kunstbloemen, welke bijna niet onderscheiden zijn van echte bloemen.  

Ook voor bruiloften en begrafenissen is het mogelijk om bloemstukken te bestellen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Verzorgingstips

Bloemen schuin afsnijden 
Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg er ook voor dat er geen bladeren in het water hangen. 

Neem een schone vaas
Hiermee voorkom je bacteriën in het water en het geeft stelen de ruimte. Vul de vaas met lauwwarm kraanwater en voeg de snijbloemenvoeding toe. 

Zet ze niet op de tocht…
… bij de kachel of naast fruit. Door wind, warmte of het ethyleen van het fruit verslappen de bloemen sneller.